SOPHIS® Limited edition bags. Unlimited emotions.

Over SOPHIS®
Iedereen moet de eigen emoties vrij kunnen uitdrukken en om onze eigenheid ten volle kunnen beleven. Het leven leiden zonder toegevingen en trots zijn op onszelf, het eigen lichaam en de eigen identiteit. Dat is waar SOPHIS® om draait. Luxe biedt een geweldige kans om onszelf te verwennen.  Ze laten ons stralen en bovenal tonen ze onze gevoelens en waar we voor staan. De topklasse designer handtassen van SOPHIS® zijn in beperkte oplage gemaakt. Wie SOPHIS® draagt doet met volle fierheid en in volle eigenheid. Dicht bij het lichaam gedragen zijn ze een verlengstuk van wie we zijn in een wereld die body positivity en de diversiteit van LGBTQIA+ omarmt. En neen, SOPHIS® is niet inwisselbaar met andere luxe handtassen die meer en meer op elkaar trekken. Onze tassen brengen kunst, gevoelens en extravagantie samen. Elk design is geïnspireerd op het menselijke lichaam en capteert een specifieke emotie met een krachtige boodschap. Op zoek naar meer kracht, zelfvertrouwen en binding met je innerlijke zelf? Bekijk dan zeker onze reeks iconische handtassen die je vrouwelijke kant sterker naar voor zullen brengen. Wil je een meer mannelijke tas? Even geduld graag, onze mannencollectie komt er snel aan. 

SOPHIS®: maak een krachtig statement met unieke luxe designer handtassen. 

Over ons
SOPHIS® is opgericht door founder Selena Ali. Ze is ondernemer en voorvechtster van ‘human empowerment’, diversiteit en een grote fan van zelfliefde. Haar zoektocht naar creatieve handtas designs deed ze met een Antwerpse designer. Samen ontwikkelden ze het unieke SOPHIS® concept. “Ik wil de passie voor het menselijke lichaam en de breekbare schoonheid ervan weergeven. Je vindt deze terug in onze gesofisticeerde designs gaande van de hangertjes die ons logo weergeven als het speels tasje dat veel weg heeft van een achterwerk. Onze handtassen zijn bovendien zeer functioneel. Dit merk je onder meer aan de zeer stevige draagriemen of aan de ruimte in onze iconische tassen die slimme vakken heeft om spullen van alledag in op te bergen .” – Selena Ali.

Designed in Antwerp
De SOPHIS® handtassen zijn ontworpen in Antwerpen. Waar anders dan in de stad met zijn bruisende kunst community en grootste diamantcentrum ter wereld? Elk element is van topkwaliteit en ontworpen met oog voor het kleinste detail in samenwerking met betrouwbare en verantwoordelijke partners. En we gaan nog een stap verder : we onderzoeken de lancering van een exclusieve kunstreeks op basis van een fantastisch juweel. Dit in samenwerking met het Antwerp Diamond Center. 

Authenticiteit
Investeren in een luxe handtas doe je pas als je zeker bent dat het ‘echt’ is. Daarom is elke SOPHIS® handtas voorzien van een uniek serienummer en een certificaat van authenticiteit. 

Eén handtas, eindeloze mogelijkheden
Ben jij ook altijd op weg ergens heen? Zoek je een tas die je overdag en ‘s nachts perfect kan dragen? De handtassen van SOPHIS® zijn uitmuntende meesterwerken van design waarin knappe luxe gecombineerd wordt met slimme handigheid. Tweezijdig! Jawel, onze tassen zijn bruikbaar voor elke gelegenheid. Wil je een statement maken? Toon dan zelfbewust de zeer opvallende designer kant. En voor een meer klassieke uitstraling ga je voor het strakke zwart of elegante bruin. 

Alle handtassen hebben dubbele handvatten. Het Lore en Sophie gamma hebben bovendien en afneembare draagriemen. Je kan ze dus in de hand, op de schouder of als cross-body dragen. Je krijgt nog meer SOPHIS® door de tas aan beide kanten naar buiten toe open te ritsen.